miércoles, diciembre 20, 2006


Disimulo

El disimulo del Tripartit 2.0 no sólo alcanza al PSC, sino también a ERC.
Carod-Rovira pide ¡que no se politice la lengua catalana!
cal "despolititzar la llengua", fet que "no vol dir desentendre's de la llengua, sinó implicar-nos al màxim per aconseguir fer el salt que el català sigui una llengua només d'uns quants perquè es converteixi en l'idioma comú".

Mientras, Xavier Vendrell “renienga” de la bandera: "Nuestra situación de dependencia nacional no la cambiaremos —¡ojalá!— sacando o colgando un trozo de ropa en una fachada.”

¿Por qué tanto disimulo?

Ciutadans confia restar vots al PSC a les municipals

Albert Rivera, després de la roda de premsa

El president de Ciutadans, Albert Rivera, ha assegurat que el PSC "està preocupat de cara a les municipals perquè està perdent vots que se'ls reparteixen ICV i Ciutadans". En aquest sentit, ha dit que "som plenament conscient que la irrupció de ciutadans serà important" i s'ha mostrat convençut de la consolidació del seu partit. El líder del partit de Boadella no ha aclarit en quins llocs presentaran candidatura però ha afirmat que segons enquestes internes d'altres partits " Ciutadans tindria regidors en algunes alcaldies" i ha afegit que "ens presentarem allà on tinguem possibilitats" tot i que ha deixat clar que "definirem l'estratègia a seguir durant el mes de gener".

0 comentarios: