viernes, marzo 14, 2008

El concejal de CUP en Mataró no condena el último atentado de ETA





La agrupación de Ciudadanos del Maresme ha denunciado que " todos los grupos municipales del Ayuntamiento de Mataró han dado apoyo a un manifiesto donde condenaban unánimemente el atentado de Isaías Carrasco en Mondragón menos el Regidor que la CUP obtuvo en las pasadas elecciones Municipales (Xavier Safont Trias)".

e-noticies

Según la CUP esta formación rechaza la violencia y quiere la paz, mientras que todos los demás optan por la "represión".

CUP

Texto rechazado por la CUP:
14/03/08

L’Ajuntament condemna l’assassinat de l’exregidor socialista Isaías Carrasco per la banda terrorista ETA

El Ple municipal del 13 de març va aprovar una proposta de resolució presentada pels grups municipals del PSC, ICV-EUiA, ERC, CiU i PPC de condemna a l'assassinat d'Isaías Carrasco per la banda terrorista ETA. El grup municipal de la CUP es va abstenir.

El text íntegre de la resolució és el següent:

"Amb motiu del recent assassinat de l'exregidor socialista basc Isaías Carrasco a Mondragón-Arrasate, el passat dia 7, proposem l'adopció dels següents acords:
  1. L'Ajuntament de Mataró condemna enèrgicament el brutal assassinat d'Isaías Carrasco i vol expressar, a banda del més sentit condol, suport i solidaritat a la seva família i als membres del Partit Socialista d'Euskadi.
  2. Fent-se ressò de la indignació dels ciutadans de Mataró, en aquests moments en què el terrorisme interfereix en la vida dels ciutadans, l'Ajuntament expressa una vegada més la necessitat d'una acció unitària de tots els demòcrates contra el terrorisme i la violència.
  3. L'Ajuntament demana la unitat i el treball conjunt de tots els demòcrates, que és la millor manera de continuar lluitant per acabar definitivament la barbàrie terrorista. Execrables atemptats com el del passat dia 7 no ens poden fer defallir en aquesta lluita, ans tot el contrari.
  4. El Consistori mostra el suport a les institucions democràtiques i a la tasca que estan desenvolupant els Cossos i Forces de Seguretat de l'Estat en la seva lluita contra ETA.
  5. Trametre aquests acords al Govern espanyol, al Govern basc i a l'Ajuntament de Mondragón-Arrasate."

3 comentarios:

Anónimo dijo...

Solo quería hacer una pequeña aclaración. La CUP sí condenó el atentado. Lo demuestra su moción que se puede leer en un PDF de su página web http://siteground208.com/%7Ecup23/mataro/index.php?option=com_docman&task=doc_download&gid=69

Por favor, agradecería un poco de rigor periodístico y no dar credibilidad al primero que pase sin confirmar las informaciones. Un saludo

Un hombre de campo dijo...

Despues de "represión" y antes de "TEXTO".

De nada.

Anónimo dijo...

(Contestación al primer comentario)
safont Trias presentó un texto alternartivo donde condenaría el atentado con los condicionantes de que los demás grupos votarna favor de sus otras condiciones,cuando llegó el momento de votar la condena del tentado votó en contra.la condena de atentado no puede ser condicionante.la Cup votó en contra de la condena.¡NO CONDENÓ!